HTML

F1

reklám

Címkék

Friss topikok

  • NORBI2008: Evvel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy a Tesztpilótákat nem tudnád valahogy feltenni? E... (2009.03.08. 15:53) A 2009-es F1 nevezési lista:

Linkblog

F1 - szükség van a Brit Nagydíjra

2009.02.21. 15:01 vladimir cosma

Sir Jackie Stewart szerint, ha Donington képtelen lenne megrendezni a 2010-es Forma-1-es Brit Nagydíjat, akkor Silverstone-nak kell beugrania helyette.

Simon Gillet-nek, a doningtoni Forma-1-es futam főszervezőjének anyagi gondjai támadtak. A verseny megrendezéséhez szükséges pénzből nagyjából 100 millió font hiányzik. "Igazi nemzettragédia lenne, ha Donington elbukna" - mondta a háromszoros Forma-1-es világbajnok Sir Jackie Stewart.


"Hiszem, hogy képesek lesznek megfelelő forrásokat találni, de ha mégsem, akkor is muszáj Brit Nagydíjat rendezni, ha kell, újra Silverstone-ban. 1950 óta benne vagyunk a versenynaptárban! Bízom Ecclestone-ban. Bernie brit, ráadásul egy büszke brit, nem hiszem, hogy szívesen elvenné a futamunkat."

Sir Jackie Stewart by graybags60.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formaegy.blog.hu/api/trackback/id/tr25956606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása