HTML

F1

reklám

Címkék

Friss topikok

  • NORBI2008: Evvel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy a Tesztpilótákat nem tudnád valahogy feltenni? E... (2009.03.08. 15:53) A 2009-es F1 nevezési lista:

Linkblog

Forma-1 - mégis megmenekülhet a Honda

2009.02.14. 12:57 vladimir cosma

Elképzelhető, hogy brazil befektetők mentik meg a Hondát. A Forma-1-es istálló decemberben, a gazdasági válság miatt szállt ki az autósport elitkategóriájából.

Az F1gpupdate internetes honlap írása szerint a csapat nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni a hírt. Több F1-es szaklap viszont arról tudósított, hogy a Honda Racing már rendelkezik a világbajnokság első négy futamához szükséges pénzösszeggel.

Az istálló két pilótája a brit Jenson Button és a brazil Bruno Senna lenne. A legendás Ayrton Senna unokaöccse honfitársa, Rubens Barrichello helyét foglalhatja el a volán mögött.

A portál szerint február végén lehet majd többet megtudni a szerződésről. Az autós gyorsasági világbajnokság március 29-én, az Ausztrál Nagydíjjal rajtol.

Test 2008 Barrichello by lb75darth.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formaegy.blog.hu/api/trackback/id/tr44942580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása