HTML

F1

reklám

Címkék

Friss topikok

  • NORBI2008: Evvel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy a Tesztpilótákat nem tudnád valahogy feltenni? E... (2009.03.08. 15:53) A 2009-es F1 nevezési lista:

Linkblog

Ecclestone reméli, hogy Mosley marad a FIA élén

2009.02.14. 12:43 vladimir cosma

A Forma-1 reklámjogait birtokló Bernie Ecclestone bízik benne, hogy sorozatban ötödször is Max Mosley-t választják meg a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökének.

Max Mosley

Tavaly még Mosley lemondását követelte a brit milliárdos, miután a FIA első emberéről az egyik brit bulvárlap megjelentetett egy képet, amelyen öt prostituált társaságában látható, náci egyenruhában. Mára azonban megváltozott Ecclestone álláspontja, aki nagyon bízik benne, hogy a következő választások után is folytathatják a közös munkát régi barátjával.

"Minden Maxtől függ" - nyilatkozta a német AutoBild magazinnak Ecclestone. "Ha beszáll a versenybe, akkor biztosan nyerni fog. Én remélem, hogy marad, mert nagyszerű munkát végez" - tette hozzá az üzletember.
 

Sport  - Ecclestone

A száguldó cirkuszt is a FIA irányítja, így szoros az együttműködés a szervezet elnöke és a Forma-1 reklámjogait birtokló Bernie Ecclestone között. Mosley és Ecclestone már régóta irányítja a száguldó cirkusz életét, így érthető, hogy a brit milliárdos nehezen válna meg régi munkatársától.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formaegy.blog.hu/api/trackback/id/tr49942557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása