HTML

F1

reklám

Címkék

Friss topikok

  • NORBI2008: Evvel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy a Tesztpilótákat nem tudnád valahogy feltenni? E... (2009.03.08. 15:53) A 2009-es F1 nevezési lista:

Linkblog

Lauda kritizálta a forma-1-es versenyzőket

2009.02.20. 13:38 vladimir cosma

A Forma-1 háromszoros világbajnoka, Niki Lauda szerint össze sem lehet hasonlítani a jelen sztárjait az egykori nagyokkal, ugyanis a mostani versenyzőknek se személyiségük, se karizmájuk nincsen.
 
A hatvanadik születésnapját a hétvégén betöltő osztrák legenda kimerítő interjút adott a Profil magazinnak, melyben hosszan beszélt a múlt és a jelen összehasonlításáról.

"Akkoriban a halál mindig ott lebegett a fejed fölött. A mostani srácoknak már fogalmuk nincs erről" – mondta Lauda. "18 éves korukig gokartoznak, majd azonnal megkezdik forma-1-es karrierjüket."

"Esélyük sincs arra, hogy fejlesszék személyiségüket. Az egyedüli személyes varázs, ami egy Lewis Hamilton féle pilótának van, az (popsztár barátnője) Ms. Scherzinger."

Lauda továbbá azt is elmondta, hogy ma is pontosan ugyanannyi barátja van a sportban, mint régen, azaz egy sem.

"Ez abszolút igaz" – magyarázta. "Kétség nem fér hozzá, hogy amíg aktív voltam, mindenki készen állt arra, hogy átgázoljon a másikon a győzelem érdekében. Ahhoz, hogy sikeres legyén, magányos harcosnak kell lenned."
 
Niki Lauda by tahls mm.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://formaegy.blog.hu/api/trackback/id/tr27954810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása